Groensupply Assen Erkende STIHL vakhandelaar
Enums.CMSContentType.AboutUsImage

Na de inventaris, voorraad en de dealerschapen te hebben over genomen van het mechanisatie bedrijf te Balloo in september 2009, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging op een andere lokatie. Eind april 2014 is het bedrijf verhuisd naar de Van Vlissingenstraat 43a te Assen. Een prachtige zichtlokatie met een betere bereikbaarheid. De naam is sindsdien gewijzigd in Groensupply Assen.

Groensupply Assen heeft het dealerschap in huis van verschillende vooraanstaande merken, zoals Honda, Iseki, Stihl, Kärcher, Bell, Lumag, Posch en Viking. Ook hebben we flink geïnvesteerd in de uitbreiding van onze Stihl-shop met een ruime keus in veiligheidskleding en PBM’s.

De service van Groensupply Assen gaat verder dan alleen de verkoop van machines, onderdelen en toebehoren. Wij beschikken over een professioneel uitgeruste werkplaats voor onderhoud en reparatie van machines die gebruikt worden door hoveniers, recreatieparken, gemeentes en instellingen. Als extra service voor bedrijven kan er ook op locatie worden gerepareerd.

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor onderhoud en reparatie van alle soorten tuinmachines.

Als u zelf wilt ondervinden wat wij voor u kunnen betekenen, nodigen wij u graag uit een bezoek aan onze showroom te brengen. Wij kunnen u dan persoonlijk informeren over alle mogelijkheden. Tot ziens in Assen!

Vestigingen

  • Van Vlissingenstraat 43 a
    9403 BB Assen
    NL
    Tel.: 0592 241248
Contact